Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till video

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet video, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet video i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till video (substantiv)

Synonymer till video (substantiv)

Synonymer till video (substantiv)


Ordet video på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet video på svenska.


Exempelmeningar för ordet video

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet video, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet video i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för video kommer från.

  1. Halo 3: ODST is a shooter video game with most gameplay taking place from a first-person perspective.  
  2. The Japanese video game magazine Famitsu and Famitsu PS2 awarded the game a near-perfect 39/40 score.  
  3. A number of reviews complimented the transposition of the Simpsons television series to a video game.  
  4. Sunsoft was not interested in the PC market and was focused on the video game console market instead.  
  5. A trailer for the game was shown in movie theaters, making Halo 2 the first video game so advertised.  

Mer information om video

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "video" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av video. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av video för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till video, för att få mer djupgående information.

Siffror om video

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om video.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, picture är som ett exempel en synonym till video. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.