Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till very well

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen very well, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen very well i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till very well (adverb)

Synonymer till very well (adverb)

Synonymer till very well (idiomatiskt uttryck)


Exempelmeningar för frasen very well

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen very well, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen very well i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för very well kommer från.

  1. The pads on the hindfeet are very well developed and there is brown fur on the upper sides of the feet.  
  2. She concluded by saying, "[Waiting] is both sad and amusing, believable, well acted and very well told".  
  3. In the end, King returned to the United States, where he continued to perform very well in club cricket.  
  4. He swam very well in the morning heats, cruising to 1:49.18, a time which placed him equal fifth fastest.  
  5. The meeting went very well for Jones, as Glenelg promised to help secure title deeds for the Mississaugas.  

Mer information om very well

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "very well" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av very well. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av very well för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till very well, för att få mer djupgående information.

Siffror om very well

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om very well.

  • Antal tecken: 9 (8 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, fine är som ett exempel en synonym till very well. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.