Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till vastly

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet vastly, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet vastly i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till vastly (adverb)


Exempelmeningar för ordet vastly

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet vastly, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet vastly i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för vastly kommer från.

  1. Despite Canopus being vastly more luminous than Sirius, the latter star appears the brighter of the two.  
  2. It's all feeble stuff but the cast is vastly improved and the new approach portends to better things ahead.  
  3. Finally able to settle legally in Texas, Anglos from the United States soon vastly outnumbered the Tejanos.  
  4. Many Yorkshire players, with vastly differing temperaments, came under his influence and improved as players.  
  5. A vastly expanded and revised novel, Histoire intellectuelle de L.L., was published as a single volume in 1833.  

Mer information om vastly

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "vastly" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av vastly. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av vastly för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till vastly, för att få mer djupgående information.

Siffror om vastly

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om vastly.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, immensely är som ett exempel en synonym till vastly. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.