Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till vaguely

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet vaguely, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet vaguely i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till vaguely (adverb)


Ordet vaguely på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet vaguely på svenska.


Exempelmeningar för ordet vaguely

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet vaguely, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet vaguely i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för vaguely kommer från.

  1. As Fagnart pointed out, the letter is too vaguely stated to definitely link Weerbeke to the portrait.  
  2. Once slain they will remain where fallen, as a mound of earth and rock vaguely resembling the original colossus.  
  3. After years of vaguely affiliating with Unitarianism and universalism, Neal converted to Congregationalism in 1851.  
  4. This group's discourse contains much talk of "ancestors" and "homelands", concepts that may be very vaguely defined.  
  5. By this time, Anderson had begun researching the work of Austrian novelist Stefan Zweig, with which he was vaguely familiar.  

Mer information om vaguely

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "vaguely" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av vaguely. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av vaguely för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till vaguely, för att få mer djupgående information.

Siffror om vaguely

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om vaguely.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, mistily är som ett exempel en synonym till vaguely. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.