Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till unchanging

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet unchanging, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet unchanging i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till unchanging (adjektiv)

Synonymer till unchanging (adjektiv)

Synonymer till unchanging (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet unchanging

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet unchanging, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet unchanging i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för unchanging kommer från.

  1. By the time he returned in October 1836, he had doubts about the doctrine that species were fixed and unchanging.  
  2. The flesh is 1–2 cm (0.4–0.8 in) thick, white and unchanging in young fruit bodies, frequently changing to yellow when older.  
  3. The Buddhist thought also postulated impermanence, but denied the existence of any unchanging, eternal soul or self and instead posited the concept of anatta (no-self).  
  4. The Upanishadic thought (Hindu) postulated the impermanence of matter and body, but the existence of an unchanging, eternal metaphysical reality of Brahman and Ātman (soul, self).  
  5. Urging his readers to employ reason rather, than to rely on revelation, Paine argues that the only reliable, unchanging, and universal evidence of God's existence is the natural world.  

Mer information om unchanging

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "unchanging" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av unchanging. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av unchanging för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till unchanging, för att få mer djupgående information.

Siffror om unchanging

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om unchanging.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, consistent är som ett exempel en synonym till unchanging. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.