Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till turn on

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen turn on, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen turn on i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till turn on (verb)

Synonymer till turn on (verb)

Synonymer till turn on (verb)

Synonymer till turn on (verb)

Synonymer till turn on (verb)


Exempelmeningar för frasen turn on

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen turn on, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen turn on i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för turn on kommer från.

  1. Historians have speculated that the royals agreed to turn on Bảo Đại so Diệm would not seize their assets.  
  2. Midshipmen with political connections were promoted first, while others would wait their turn on a roster.  
  3. Writers suggested he was merely presenting an image as "Pitchfork Ben", that he could turn on and off as needed.  
  4. On September 28, 1780, William Smith told Henry Clinton that he believed "Bob" Howe would be willing to turn on the Patriots.  
  5. A bird that was being harassed by three scarlet robins (Petroica boodang) was seen to suddenly turn on them and catch and eat one.  

Mer information om turn on

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "turn on" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av turn on. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av turn on för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till turn on, för att få mer djupgående information.

Siffror om turn on

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om turn on.

  • Antal tecken: 7 (6 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, agitate är som ett exempel en synonym till turn on. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.