Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till tree stump

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen tree stump, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen tree stump i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till tree stump (substantiv)


Exempelmeningar för frasen tree stump

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen tree stump, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen tree stump i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för tree stump kommer från.

  1. The two find Nayru, a young blue-haired woman singing on a tree stump surrounded by forest creatures.  
  2. The eggs are laid in a sheltered spot, such as a burrow or hollow inside a tree stump or rotting log.  
  3. The nest itself is built in natural or artificial cavities near water, usually in a tree stump or dead tree.  
  4. In 2003 a nest with four chicks was found inside a tree stump of Colorado tree, Cyrilla racemiflora, at Maricao.  
  5. The only known nest was a shallow bowl in the top of a rotting tree stump that was lined with wood chips and dry leaves.  

Mer information om tree stump

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "tree stump" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av tree stump. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av tree stump för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till tree stump, för att få mer djupgående information.

Siffror om tree stump

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om tree stump.

  • Antal tecken: 10 (9 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, stump är som ett exempel en synonym till tree stump. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.