Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till today

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet today, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet today i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till today (adverb)


Ordet today på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet today på svenska.


Exempelmeningar för ordet today

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet today, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet today i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för today kommer från.

  1. Sugar, unlike today, was considered to be a type of spice due to its high cost and humoral qualities.  
  2. This type of play was not produced at all during the Cultural Revolution, but is a major focus today.  
  3. Allen was reported as saying "...even for today it's important to have these convictions set aside.".  
  4. The coin is valued in the hundreds of dollars today, though exceptional specimens may trade for more.  
  5. However, the execution of that plot in the music we know today came only after two radical revisions.  

Mer information om today

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "today" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av today. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av today för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till today, för att få mer djupgående information.

Siffror om today

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om today.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, nowadays är som ett exempel en synonym till today. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.