Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till tip

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet tip, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet tip i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till tip (verb)

Synonymer till tip (verb)

Synonymer till tip (verb)

Synonymer till tip (verb)

Synonymer till tip (substantiv)

Synonymer till tip (substantiv)

Synonymer till tip (substantiv)

Synonymer till tip (substantiv)

Synonymer till tip (verb)

Synonymer till tip (verb)


Exempelmeningar för ordet tip

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet tip, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet tip i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för tip kommer från.

  1. This variety has a closed, bulb-like rosette of winter leaves which are acicular (pointy) at the tip.  
  2. This concave underside of the premaxillae would have complemented a convex and enlarged mandible tip.  
  3. These were mostly oval, varying in depth and inclination, and became shallower hindward from the tip.  
  4. Its fronds range from 30 to 75 cm (12 to 30 in) in length from the base of the leaf stalk to the tip.  
  5. It has a well-developed tuft at its tail tip, consisting of whitish and occasional light brown hairs.  

Mer information om tip

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "tip" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av tip. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av tip för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till tip, för att få mer djupgående information.

Siffror om tip

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om tip.

  • Antal tecken: 3
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, tap är som ett exempel en synonym till tip. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.