Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till thudding

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet thudding, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet thudding i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till thudding (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet thudding

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet thudding, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet thudding i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för thudding kommer från.

  1. Similar to Language Barrier, Rhythm Killers has a dense, thudding sound and heavy-handed, humorless tone, but features more recognizable hooks.  
  2. There were complaints about the production; Steve Huey of AllMusic said Ulrich's drums were clicking more than thudding, and the guitars "buzz thinly".  

Mer information om thudding

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "thudding" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av thudding. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av thudding för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till thudding, för att få mer djupgående information.

Siffror om thudding

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om thudding.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, dull är som ett exempel en synonym till thudding. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.