Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till terribly

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet terribly, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet terribly i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till terribly (adverb)

Synonymer till terribly (adverb)


Exempelmeningar för ordet terribly

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet terribly, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet terribly i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för terribly kommer från.

  1. Like others before them, the residents of Avalon suffered terribly from the cold and from malnutrition.  
  2. Not that I wanted to do something terribly 'British', but I didn't like all the flag-waving you got in those films.  
  3. Moore seems terribly unhappy to be here, and it's no wonder." The actress has since described it as her worst film.  
  4. One of the letters from Carson to Freeman reads: “But, oh darling, I want to be with you so terribly that it hurts!  
  5. At a dinner given in his honour, Shaw told the gathering: "I have seen all the 'terrors' and I was terribly pleased by them".  

Mer information om terribly

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "terribly" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av terribly. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av terribly för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till terribly, för att få mer djupgående information.

Siffror om terribly

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om terribly.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, atrociously är som ett exempel en synonym till terribly. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.