Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stump

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stump, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stump i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stump (substantiv)

Synonymer till stump (substantiv)

Synonymer till stump (verb)

Synonymer till stump (verb)


Ordet stump på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet stump på svenska.


Exempelmeningar för ordet stump

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stump, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stump i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stump kommer från.

  1. The eggs are laid in a sheltered spot, such as a burrow or hollow inside a tree stump or rotting log.  
  2. The two find Nayru, a young blue-haired woman singing on a tree stump surrounded by forest creatures.  
  3. He clean bowled two more batsmen in his second over, and bowled a stump out of the ground in the third.  
  4. They have a small stump of a wing, which has a sort of bullet at its extremity, and serves as a defence.  
  5. They have a round face, woolly fur, a dark stripe down their back, and a tail that is reduced to a stump.  

Mer information om stump

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stump" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stump. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stump för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stump, för att få mer djupgående information.

Siffror om stump

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stump.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, dais är som ett exempel en synonym till stump. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.