Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stuff

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stuff, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stuff i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stuff (substantiv)

Synonymer till stuff (verb)

Synonymer till stuff (verb)

Synonymer till stuff (verb)

Synonymer till stuff (substantiv)

Synonymer till stuff (substantiv)

Synonymer till stuff (verb)


Exempelmeningar för ordet stuff

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stuff, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stuff i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stuff kommer från.

  1. Sometimes I'll be more on a roll and I'll have more stuff, same with Kerry it's whoever's hot, really.  
  2. We've always liked fresh-baked stuff a little better but, with a video game, it doesn't work that way.  
  3. I usually play on the stuff he does on Magazine's albums and Siouxsie & the Banshees's like Juju".  
  4. As he explained, "I would deliberately not listen to the stuff in between visits, so I could go in cold".  
  5. It didn't matter — we could keep running our offense, keep working on stuff, and they would never beat us.  

Mer information om stuff

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stuff" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stuff. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stuff för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stuff, för att få mer djupgående information.

Siffror om stuff

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stuff.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, clobber är som ett exempel en synonym till stuff. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.