Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stomp

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stomp, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stomp i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stomp (verb)


Ordet stomp på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet stomp på svenska.


Exempelmeningar för ordet stomp

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stomp, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stomp i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stomp kommer från.

  1. Similar to previous Mario games, Mario or Luigi can jump, crouch, collect coins, stomp on enemies, and break open blocks.  
  2. Fetus is beaten in the Dark World, it is shown that Fetus's attacks were ineffective and Bandage Girl proceeds to stomp on him.  
  3. In combat, Mario's abilities depend on the stickers obtained; for example, a Jump Sticker allows Mario to jump and stomp on his enemies.  
  4. Though referees failed to observe the stomp, television commentators replayed the action, and Tech coaches considered pulling Vick from the game as punishment.  
  5. Nakamura used a variety of knee-based strikes, and Ibushi's attacks included a standing corkscrew moonsault, a roundhouse kick, an elevated sit-out powerbomb, and a double stomp to the chest.  

Mer information om stomp

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stomp" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stomp. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stomp för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stomp, för att få mer djupgående information.

Siffror om stomp

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stomp.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, stamp är som ett exempel en synonym till stomp. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.