Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stalls

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stalls, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stalls i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stalls (substantiv)


Exempelmeningar för ordet stalls

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stalls, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stalls i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stalls kommer från.

  1. The farmers' market, with over 70 stalls, is the largest in the region, as is the weekday flea market.  
  2. In 1938 the coverings of the stalls were given the multi-coloured stripes for which they became famous.  
  3. Outside the home, Malagasy cuisine is served at simple roadside stalls (gargottes) or sit-down eateries (hotely).  
  4. At these, religious rites are performed, while workshops, stalls, feasts, and competitive games are also present.  
  5. He is subsequently shot and injured by Lex, but Dredd stalls him long enough for Anderson to arrive and kill Lex.  

Mer information om stalls

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stalls" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stalls. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stalls för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stalls, för att få mer djupgående information.

Siffror om stalls

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stalls.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, stable är som ett exempel en synonym till stalls. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.