Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stable

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stable, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stable i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stable (adjektiv)

Synonymer till stable (adjektiv)

Synonymer till stable (adjektiv)

Synonymer till stable (adjektiv)

Synonymer till stable (adjektiv)

Synonymer till stable (substantiv)


Ordet stable på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet stable på svenska.


Exempelmeningar för ordet stable

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stable, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stable i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stable kommer från.

  1. The population is currently stable, although there may be temporary marked declines in harsh winters.  
  2. Forest-dwelling cockatoos are generally sedentary, as the food supply is more stable and predictable.  
  3. During an overturning episode, Loki can emit up to ten times more heat than when its crust is stable.  
  4. They played to capacity houses and attracted generally good reviews, Leigh's health seemingly stable.  
  5. The usual transportation of plutonium is through the more stable plutonium oxide in a sealed package.  

Mer information om stable

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stable" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stable. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stable för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stable, för att få mer djupgående information.

Siffror om stable

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stable.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, balanced är som ett exempel en synonym till stable. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.