Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stabilized

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stabilized, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stabilized i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stabilized (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet stabilized

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stabilized, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stabilized i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stabilized kommer från.

  1. The remainder are stabilized more extensively and undergo a transfemoral angiogram or CT angiogram later.  
  2. Astbury hypothesized that the structure of fibrous proteins was stabilized by hydrogen bonds in β-sheets.  
  3. Alternatively, Mercury may have formed from the solar nebula before the Sun's energy output had stabilized.  
  4. By 1989, the district consisted of 16 original buildings, six reconstructed buildings, and a stabilized ruin.  
  5. Three SPN-300 stabilized directors, each with a 4-meter rangefinder, controlled the heavy anti-aircraft guns.  

Mer information om stabilized

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stabilized" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stabilized. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stabilized för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stabilized, för att få mer djupgående information.

Siffror om stabilized

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stabilized.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, stabilised är som ett exempel en synonym till stabilized. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.