Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till stabilised

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet stabilised, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet stabilised i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till stabilised (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet stabilised

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet stabilised, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet stabilised i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för stabilised kommer från.

  1. A stabilised fragment of foundations of the final version of the Roman fort is visible in Castlefield.  
  2. It grows near coastal cliffs and headlands, alongside river estuaries, and even on stabilised sand dunes.  
  3. The structure was stabilised between 1977 and 1978, and restored in 1981 after it was threatened with demolition.  
  4. US researchers planned to test both fast pinch and stabilised pinch by modifying their existing small-scale machines.  
  5. In the stabilised pinch machines, most of the magnetic field in the plasma was generated by the current induced in it.  

Mer information om stabilised

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "stabilised" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av stabilised. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av stabilised för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till stabilised, för att få mer djupgående information.

Siffror om stabilised

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om stabilised.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, stabilized är som ett exempel en synonym till stabilised. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.