Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till sixty-five

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet sixty-five, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet sixty-five i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till sixty-five (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet sixty-five

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet sixty-five, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet sixty-five i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för sixty-five kommer från.

  1. Production of Sense and Sensibility was scheduled for fifty-eight days, though this was eventually extended to sixty-five.  
  2. The United States and sixty-five other countries boycotted the Moscow Olympics in 1980 because of the Soviet invasion of Afghanistan.  
  3. By 1855, Cooley had become a leader in local politics; he was the chairman at a meeting of the Democratic Party in Tampa, with sixty-five members enrolled, on August 4, 1855.  
  4. The Macedonian fleet of around 200 ships, manned by 30,000 men, significantly outnumbered the coalition's fleet of sixty-five large warships, nine medium vessels and three triremes.  
  5. Bosworth asserts that the caliph was a shrewd, capable, and decisive military leader and statesman who laid the foundations of continued Umayyad rule for a further sixty-five years.  

Mer information om sixty-five

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "sixty-five" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av sixty-five. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av sixty-five för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till sixty-five, för att få mer djupgående information.

Siffror om sixty-five

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om sixty-five.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, 65 är som ett exempel en synonym till sixty-five. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.