Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till singlet

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet singlet, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet singlet i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till singlet (substantiv)


Exempelmeningar för ordet singlet

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet singlet, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet singlet i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för singlet kommer från.

  1. In nature, singlet oxygen is commonly formed from water during photosynthesis, using the energy of sunlight.  
  2. The superoxide is converted to hydrogen peroxide and singlet oxygen by an enzyme called superoxide dismutase.  
  3. The protagonist of the series is a nine-year-old boy named Mat, who typically wears a sarong pelikat and a white singlet.  
  4. Parts of the immune system of higher organisms create peroxide, superoxide, and singlet oxygen to destroy invading microbes.  
  5. Carotenoids in photosynthetic organisms (and possibly animals) play a major role in absorbing energy from singlet oxygen and converting it to the unexcited ground state before it can cause harm to tissues.  

Mer information om singlet

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "singlet" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av singlet. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av singlet för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till singlet, för att få mer djupgående information.

Siffror om singlet

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om singlet.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, vest är som ett exempel en synonym till singlet. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.