Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till seventy-seven

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet seventy-seven, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet seventy-seven i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till seventy-seven (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet seventy-seven

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet seventy-seven, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet seventy-seven i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för seventy-seven kommer från.

  1. The depot, staffed by eight officers and seventy-seven other ranks, relocated to the new base on 1 March 1926.  
  2. The album peaked at number thirteen in Argentina and number seventy-seven in Spain and certified gold in Venezuela.  
  3. It ranked number thirteen, twenty-six, and seventy-seven on the Argentine, Mexican, and Spanish album charts respectively.  
  4. Petre resumed his legal practice in England, and continued to fly recreationally until his death in 1962, aged seventy-seven.  
  5. Appointed an Officer of the Order of Australia in January 1979, Lester Brain died in June the following year, at the age of seventy-seven.  

Mer information om seventy-seven

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "seventy-seven" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av seventy-seven. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av seventy-seven för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till seventy-seven, för att få mer djupgående information.

Siffror om seventy-seven

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om seventy-seven.

  • Antal tecken: 13
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, 77 är som ett exempel en synonym till seventy-seven. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.