Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till scene

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet scene, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet scene i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till scene (substantiv)

Synonymer till scene (substantiv)

Synonymer till scene (substantiv)

Synonymer till scene (substantiv)

Synonymer till scene (substantiv)

Synonymer till scene (substantiv)

Synonymer till scene (substantiv)


Exempelmeningar för ordet scene

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet scene, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet scene i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för scene kommer från.

  1. However, identification can be complicated if the scene is contaminated with DNA from several people.  
  2. In the bedroom scene, both the negative and positive actions of the Lady are motivated by her desire.  
  3. The scene is framed against an expansive and foreboding sky with a view of Jerusalem in the distance.  
  4. Winfield and the related actors first played out the scene; this footage became the background plate.  
  5. In one scene, Reeves needed Price to shoot his flintlock between the ears of the horse he was riding.  

Mer information om scene

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "scene" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av scene. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av scene för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till scene, för att få mer djupgående information.

Siffror om scene

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om scene.

  • Antal tecken: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, view är som ett exempel en synonym till scene. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.