Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till render

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet render, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet render i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)

Synonymer till render (verb)


Exempelmeningar för ordet render

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet render, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet render i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för render kommer från.

  1. Filmation and Knight Lore's graphical novelty lay in how images could render without overlapping.  
  2. Firefighters were unable to render assistance as the building was completely surrounded by floodwaters.  
  3. In more recent times, contemporary images render with layer priority set at the individual pixel level.  
  4. White markings, except for a small star on the forehead, render the horse inadmissible to the stud book.  
  5. The -urz pronunciations are attempts to render the French eu sound; they only work in r-dropping accents.  

Mer information om render

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "render" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av render. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av render för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till render, för att få mer djupgående information.

Siffror om render

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om render.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, submit är som ett exempel en synonym till render. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.