Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till reddish

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet reddish, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet reddish i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till reddish (adjektiv)


Ordet reddish på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet reddish på svenska.


Exempelmeningar för ordet reddish

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet reddish, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet reddish i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för reddish kommer från.

  1. Lichtenstein's hartebeest is reddish brown, though the flanks are a lighter tan and the rump whitish.  
  2. Her ovipositor is long, with a downward tilt, and the ovipositor sheath is black or dark reddish brown.  
  3. Fur color is highly variable among species, ranging from blackish to reddish brown to bright orange-red.  
  4. Another Mycena that produces a reddish latex is Mycena sanguinolenta, the "terrestrial bleeding Mycena".  
  5. The underside of the tail was greyish, the upper beak was dark reddish brown, and the mandible was black.  

Mer information om reddish

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "reddish" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av reddish. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av reddish för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till reddish, för att få mer djupgående information.

Siffror om reddish

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om reddish.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, red är som ett exempel en synonym till reddish. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.