Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till recreation

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet recreation, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet recreation i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till recreation (substantiv)

Synonymer till recreation (substantiv)


Ordet recreation på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet recreation på svenska.


Exempelmeningar för ordet recreation

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet recreation, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet recreation i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för recreation kommer från.

  1. The harbour is now a civilian port and popular recreation area, and was used for the 2012 Olympic Games.  
  2. Fort Crockett, which had been used as an Army recreation center following the war, was shut down in 1955.  
  3. The city contains 157 municipal parks ranging from small neighborhood green spots to large recreation areas.  
  4. Among his other priorities as judge/executive were the construction of rural roads and recreation facilities.  
  5. Despite this, there are no plans to attempt a recreation of the original structure of the first and third rolls.  

Mer information om recreation

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "recreation" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av recreation. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av recreation för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till recreation, för att få mer djupgående information.

Siffror om recreation

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om recreation.

  • Antal tecken: 10
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, diversion är som ett exempel en synonym till recreation. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.