Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till reappearance

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet reappearance, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet reappearance i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till reappearance (substantiv)


Exempelmeningar för ordet reappearance

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet reappearance, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet reappearance i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för reappearance kommer från.

  1. They are placed before Nick's reappearance in "Cross Country Snow", which takes place in Switzerland.  
  2. Inaction continued until Shackleton's sudden reappearance in the Falkland Islands, at the beginning of June.  
  3. He felt it represented the reappearance of an earlier (possibly ancestral) form, representing "allelomorphs all but lost".  
  4. For the Pawnee, Sirius is the "wolf star" and its disappearance and reappearance signified the wolf moving to and from the spirit world.  
  5. It also eradicated orchids, bromeliads, and other epiphytes that once flourished in the mangroves; their reappearance may take a century or more.  

Mer information om reappearance

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "reappearance" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av reappearance. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av reappearance för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till reappearance, för att få mer djupgående information.

Siffror om reappearance

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om reappearance.

  • Antal tecken: 12
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, return är som ett exempel en synonym till reappearance. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.