Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till realpolitik

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet realpolitik, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet realpolitik i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till realpolitik (substantiv)


Exempelmeningar för ordet realpolitik

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet realpolitik, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet realpolitik i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för realpolitik kommer från.

  1. The relationship between teacher and student in La Peau de chagrin is mirrored in Le Père Goriot, when the young Rastignac is guided in the ways of social realpolitik by the incognito criminal Vautrin.  
  2. On a similar note, Michael Saba of Paste believed the album was "a collection of sparse, industrial-influenced tracks that sound more like post-apocalyptic Nine Inch Nails than Arulpragasam’s trademark realpolitik rap".  

Mer information om realpolitik

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "realpolitik" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av realpolitik. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av realpolitik för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till realpolitik, för att få mer djupgående information.

Siffror om realpolitik

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om realpolitik.

  • Antal tecken: 11
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, practical politics är som ett exempel en synonym till realpolitik. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.