Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till reachable

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet reachable, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet reachable i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till reachable (adjektiv)


Ordet reachable på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet reachable på svenska.


Exempelmeningar för ordet reachable

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet reachable, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet reachable i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för reachable kommer från.

  1. The initial estimated probabilities that these objects were reachable within New Horizons' fuel budget were 100%, 7%, and 97%, respectively.  
  2. Although the 8s elements are expected to be reachable with present means, the 5g elements are expected to require new technology, if they can be produced at all.  

Mer information om reachable

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "reachable" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av reachable. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av reachable för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till reachable, för att få mer djupgående information.

Siffror om reachable

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om reachable.

  • Antal tecken: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, approachable är som ett exempel en synonym till reachable. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.