Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till rash

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet rash, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet rash i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till rash (adjektiv)

Synonymer till rash (adjektiv)

Synonymer till rash (substantiv)

Synonymer till rash (substantiv)


Ordet rash på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet rash på svenska.


Exempelmeningar för ordet rash

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet rash, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet rash i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för rash kommer från.

  1. Kim notices a rash on his face after having strange dreams, and The Doctor cannot identify its cause.  
  2. Symptoms seen in infants include inconsolable crying, refusing to feed and a general erythematous rash.  
  3. At first, he wore a fisherman's sleeve to cover a rash he had due to an allergic reaction to massage cream.  
  4. These may include a high fever, headache, vomiting, muscle and joint pains, and a characteristic skin rash.  
  5. Applied thinly to a baby's diaper area (perineum) with each diaper change, it can protect against diaper rash.  

Mer information om rash

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "rash" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av rash. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av rash för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till rash, för att få mer djupgående information.

Siffror om rash

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om rash.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, foolhardy är som ett exempel en synonym till rash. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.