Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till rarefied

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet rarefied, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet rarefied i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till rarefied (adjektiv)

Synonymer till rarefied (adjektiv)

Synonymer till rarefied (adjektiv)


Exempelmeningar för ordet rarefied

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet rarefied, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet rarefied i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för rarefied kommer från.

  1. Spectroscopic observations thus showed that planetary nebulae consisted largely of extremely rarefied ionised oxygen gas (OIII).  
  2. Its sonorities are sparse and monochrome, its air rarefied and bracing." Nielsen's last musical composition, the organ work Commotio, was premiered posthumously in 1931 in St.  
  3. She notes that the inhabitants of Deir el-Medina were incredibly literate by ancient Egyptian standards, and cautions that such finds only come "...in rarefied circumstances and in particular conditions.".  

Mer information om rarefied

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "rarefied" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av rarefied. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av rarefied för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till rarefied, för att få mer djupgående information.

Siffror om rarefied

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om rarefied.

  • Antal tecken: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, exalted är som ett exempel en synonym till rarefied. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.