Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till rapper

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet rapper, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet rapper i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till rapper (substantiv)


Exempelmeningar för ordet rapper

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet rapper, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet rapper i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för rapper kommer från.

  1. On July 21, 2010, the rapper joined Rihanna on her Last Girl on Earth tour to perform in Los Angeles.  
  2. In 2008, female rapper Nicki Minaj released an unofficial remix of "Single Ladies" with two rap verses.  
  3. In 1989, Puerto Rican rapper Vico C had a song titled "Viernes 13" which featured Jason in Puerto Rico.  
  4. The single was included on the set list of Rihanna's joint 2014 tour with rapper Eminem, The Monster Tour.  
  5. Notorious is a 2009 biographical film about Wallace and his life that stars rapper Jamal Woolard as Wallace.  

Mer information om rapper

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "rapper" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av rapper. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av rapper för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till rapper, för att få mer djupgående information.

Siffror om rapper

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om rapper.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, knocker är som ett exempel en synonym till rapper. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.