Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till ramp

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet ramp, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet ramp i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till ramp (substantiv)

Synonymer till ramp (substantiv)

Synonymer till ramp (verb)


Ordet ramp på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet ramp på svenska.


Exempelmeningar för ordet ramp

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet ramp, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet ramp i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för ramp kommer från.

  1. Up front a hole gaped in the middle of the landing ramp and there were no men where there had been four.  
  2. A railway line leading directly to the crematoria would cut thousands of truck journeys from the old ramp.  
  3. Plans to build an exit ramp that would allow that traffic to go directly to the tollbooth have been expedited.  
  4. In addition, traffic on the exit ramp from the Tri-State Tollway (I-294) to I-55 dropped 10 percent in 12 months.  
  5. A semi-directional high-speed flyover replaced the loop ramp from Highway 410 southbound to Highway 401 eastbound.  

Mer information om ramp

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "ramp" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av ramp. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av ramp för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till ramp, för att få mer djupgående information.

Siffror om ramp

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om ramp.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, incline är som ett exempel en synonym till ramp. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.