Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till raised

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet raised, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet raised i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till raised (adjektiv)

Synonymer till raised (adjektiv)

Synonymer till raised (adjektiv)


Ordet raised på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet raised på svenska.


Exempelmeningar för ordet raised

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet raised, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet raised i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för raised kommer från.

  1. Luke's head was at first level with the Virgin's, but in the final painting is raised slightly above.  
  2. Kaiser sank at 13:24; the ship was raised in 1929 and broken up for scrap in Rosyth starting in 1930.  
  3. The minimum wage was raised to $9.50 an hour in April 2021, with plans to increase it to $12 in 2023.  
  4. Starting in July 1915, Southern Rhodesians raised funds to buy aeroplanes for the Royal Flying Corps.  
  5. No award had been made nearly a century later, when the matter was raised in the Scottish Parliament.  

Mer information om raised

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "raised" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av raised. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av raised för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till raised, för att få mer djupgående information.

Siffror om raised

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om raised.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, brocaded är som ett exempel en synonym till raised. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.