Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till ragged

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet ragged, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet ragged i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till ragged (adjektiv)

Synonymer till ragged (adjektiv)

Synonymer till ragged (adjektiv)


Ordet ragged på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet ragged på svenska.


Exempelmeningar för ordet ragged

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet ragged, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet ragged i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för ragged kommer från.

  1. Satellite imagery indicated that a ragged eye feature was attempting to develop late on September 15.  
  2. The result was a ragged formation tipped by Queen Charlotte that headed unevenly for Villaret's fleet.  
  3. This ragged ensemble did not reach Dover until early the following morning, with Warwick still afloat.  
  4. The character's original attire was replaced with a ragged robe and butcher's skirt made of chain mail.  
  5. As it grows, the mushroom breaks free, though there may rarely be ragged patches of veil left at the cap edges.  

Mer information om ragged

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "ragged" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av ragged. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av ragged för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till ragged, för att få mer djupgående information.

Siffror om ragged

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om ragged.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, tired är som ett exempel en synonym till ragged. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.