Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till rage

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet rage, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet rage i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till rage (substantiv)

Synonymer till rage (substantiv)

Synonymer till rage (substantiv)

Synonymer till rage (verb)


Ordet rage på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet rage på svenska.


Exempelmeningar för ordet rage

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet rage, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet rage i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för rage kommer från.

  1. Mac admits he used to hit Dixie and that she divorced him after he tried to kill her in a drunken rage.  
  2. Maintain your rage and enthusiasm for the campaign for the election now to be held and until polling day.  
  3. He had dictatorial and autocratic tendencies, as well as a fierce temper that could emerge as rage on occasion.  
  4. The younger Rachel was in an unhappy marriage with Captain Lewis Robards; he was subject to fits of jealous rage.  
  5. Saint-Saëns, who was present, declared Stravinsky mad and left in a rage, but he was almost alone in his dislike.  

Mer information om rage

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "rage" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av rage. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av rage för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till rage, för att få mer djupgående information.

Siffror om rage

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om rage.

  • Antal tecken: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, fad är som ett exempel en synonym till rage. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.