Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till pulpit

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet pulpit, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet pulpit i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till pulpit (substantiv)


Ordet pulpit på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet pulpit på svenska.


Exempelmeningar för ordet pulpit

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet pulpit, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet pulpit i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för pulpit kommer från.

  1. Đujić was ordained as a priest in 1933 and gained a reputation as something of a firebrand in the pulpit.  
  2. Other fixtures include some important funereal monuments, and a font, pulpit and carved heads by Thomas Earp.  
  3. Burges designed most of the interior, including the mosaic pavement, the altar, the pulpit and bishop's throne.  
  4. She became disenchanted with her weekly church attendance, describing the local vicar as "an honest man in the pulpit ..  
  5. In June 1942, his brother Joachim was arrested by the Gestapo after reading the so-called Mölders letter from the pulpit.  

Mer information om pulpit

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "pulpit" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av pulpit. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av pulpit för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till pulpit, för att få mer djupgående information.

Siffror om pulpit

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om pulpit.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, dais är som ett exempel en synonym till pulpit. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.