Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till provided with

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen provided with, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen provided with i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till provided with (adjektiv)


Exempelmeningar för frasen provided with

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen provided with, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen provided with i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för provided with kommer från.

  1. The ships were provided with 94,650 imperial gallons (430,300 l; 113,670 US gal) of aviation gasoline.  
  2. Each turret was provided with a 15-foot (4.6 m) rangefinder in an armoured housing on the turret roof.  
  3. Each station was provided with two or four lifts and an emergency spiral staircase in a separate shaft.  
  4. Stations were provided with surface buildings designed by architect Leslie Green in the UERL house-style.  
  5. The turrets were also provided with de-humidifying equipment and insulation to improve their habitability.  

Mer information om provided with

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "provided with" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av provided with. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av provided with för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till provided with, för att få mer djupgående information.

Siffror om provided with

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om provided with.

  • Antal tecken: 13 (12 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, furnished with är som ett exempel en synonym till provided with. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.