Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till potter

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet potter, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet potter i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till potter (substantiv)

Synonymer till potter (verb)

Synonymer till potter (verb)

Synonymer till potter (verb)


Ordet potter på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet potter på svenska.


Exempelmeningar för ordet potter

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet potter, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet potter i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för potter kommer från.

  1. They included canals, fountains, and a grotto decorated with glazed animals by the potter Bernard Palissy.  
  2. These included the doctor and writer John Aikin, his sister the children's author Anna Laetitia Aikin, and the potter and businessman Josiah Wedgwood.  
  3. In 1969, Waters married his childhood sweetheart Judith Trim, a potter; she was featured on the gatefold sleeve of the original release of Ummagumma, but excised from CD reissues.  
  4. The Birmingham enthusiasts, including Boulton, Whitehurst, Keir, Darwin, Watt (after his move to Birmingham), potter Josiah Wedgwood and clergyman and chemist Joseph Priestley began to meet informally in the late 1750s.  

Mer information om potter

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "potter" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av potter. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av potter för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till potter, för att få mer djupgående information.

Siffror om potter

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om potter.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, thrower är som ett exempel en synonym till potter. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.