Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till picture

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet picture, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet picture i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (verb)

Synonymer till picture (verb)

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (substantiv)

Synonymer till picture (substantiv)


Exempelmeningar för ordet picture

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet picture, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet picture i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för picture kommer från.

  1. It was a picture about which Rix Nicholas was never convinced and which she never publicly displayed.  
  2. Before filming began, Hepburn shrewdly noted, "I don't want to make a grand entrance in this picture.  
  3. When he left us, the colouring of my picture became more vivid—Whither did not my imagination lead me?  
  4. Her picture shows a young girl in thin white, clinging, dress, standing on a bushy piece of country ..  
  5. According to Lance Hart, a theme park enthusiast from Screamscape, "Instead of selling your picture ..  

Mer information om picture

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "picture" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av picture. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av picture för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till picture, för att få mer djupgående information.

Siffror om picture

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om picture.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, image är som ett exempel en synonym till picture. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.