Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till pastureland

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet pastureland, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet pastureland i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till pastureland (substantiv)


Exempelmeningar för ordet pastureland

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet pastureland, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet pastureland i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för pastureland kommer från.

  1. On the other hand, the Sahel is ideal pastureland for large herds of commercial cattle and for goats, sheep, donkeys and horses.  
  2. Its natural habitats are dry savanna, pastureland, the edge of forests, and subtropical or tropical seasonally wet or flooded lowland grassland.  
  3. In Florida, nesting habitats often consist of Mangrove swamps, the shorelines of lakes and rivers, pinelands, seasonally flooded flatwoods, hardwood swamps, and open prairies and pastureland with scattered tall trees.  

Mer information om pastureland

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "pastureland" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av pastureland. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av pastureland för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till pastureland, för att få mer djupgående information.

Siffror om pastureland

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om pastureland.

  • Antal tecken: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, pasture är som ett exempel en synonym till pastureland. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.