Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till pasture

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet pasture, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet pasture i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till pasture (substantiv)

Synonymer till pasture (substantiv)

Synonymer till pasture (verb)

Synonymer till pasture (verb)


Ordet pasture på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet pasture på svenska.


Exempelmeningar för ordet pasture

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet pasture, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet pasture i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för pasture kommer från.

  1. It is threatened by habitat destruction for cattle pasture and is not known from any protected areas.  
  2. The conversion of traditional crop lands to cattle pasture is eliminating secondary blue iguana habitat.  
  3. By 1539, the Little Thetford manor and its estates contained arable land, pasture, gardens, and orchards.  
  4. Plant selection and breeding in the 1920s and 1930s improved pasture (grasses and clover) in New Zealand.  
  5. By disturbing the natural state of pasture, sheep and other livestock can pave the way for invasive plants.  

Mer information om pasture

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "pasture" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av pasture. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av pasture för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till pasture, för att få mer djupgående information.

Siffror om pasture

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om pasture.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, eatage är som ett exempel en synonym till pasture. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.