Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till pass on

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen pass on, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen pass on i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till pass on (verb)

Synonymer till pass on (verb)

Synonymer till pass on (verb)

Synonymer till pass on (verb)

Synonymer till pass on (verb)

Synonymer till pass on (verb)


Frasen pass on på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen pass on på svenska.


Exempelmeningar för frasen pass on

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen pass on, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen pass on i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för pass on kommer från.

  1. Warrender attempted to pass on Shark's message to Beatty at 07:36, but did not manage to make contact until 07:55.  
  2. During the afternoon of November 11, the rebels used Ty as an intermediary to pass on their demands to the president.  
  3. Noticing Glock's success on dry tyres, Kubica asked his team to make a similar change, resulting in his pass on Massa.  
  4. Warrender attempted to pass on Shark's message to Beatty at 07:36, but did not manage to make contact until 07:55.  
  5. As the oldest of Tan's pupils, Jin orders Zhou to find a talented youth to pass on all of his martial arts knowledge to.  

Mer information om pass on

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "pass on" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av pass on. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av pass on för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till pass on, för att få mer djupgående information.

Siffror om pass on

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om pass on.

  • Antal tecken: 7 (6 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, advance är som ett exempel en synonym till pass on. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.