Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till nullify

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet nullify, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet nullify i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till nullify (verb)

Synonymer till nullify (verb)

Synonymer till nullify (verb)


Exempelmeningar för ordet nullify

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet nullify, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet nullify i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för nullify kommer från.

  1. Eventually, she brings in a spirit healer to "corroborate or nullify the new beliefs she is encountering".  
  2. If alerted, enemy characters would hunt for the player, set up traps, and fire blindly to nullify Nova's cloaking device.  
  3. His most notable ruling in this capacity was to nullify the apprenticeship contracts of the Freedmen's Bureau in Kentucky.  
  4. Jefferson, writing for Kentucky, wrote that states had the "natural right" to nullify any acts they deemed unconstitutional.  
  5. In his later years, Madison rebuked supporters of nullification, stating that no state had the right to nullify federal law.  

Mer information om nullify

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "nullify" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av nullify. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av nullify för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till nullify, för att få mer djupgående information.

Siffror om nullify

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om nullify.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, invalidate är som ett exempel en synonym till nullify. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.