Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till now

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet now, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet now i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till now (adverb)

Synonymer till now (adverb)

Synonymer till now (adverb)


Ordet now på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet now på svenska.


Exempelmeningar för ordet now

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet now, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet now i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för now kommer från.

  1. Buses can travel at a maximum speed of 100 km/h (60 mph), but are now restricted to 85 km/h (53 mph).  
  2. Thus, the genus Seorsumuscardinus now includes the species Seorsumuscardinus alpinus from MN 4 and S.  
  3. It takes at least 1 billion years from now to deplete liquid water from the Earth from such increase.  
  4. Between 1855 and 1862, the county now known as Lyon County, Kansas, was known as Breckinridge County.  
  5. Fignon was now in third place, having taken 51 seconds out of LeMond, whose ADR squad finished fifth.  

Mer information om now

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "now" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av now. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av now för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till now, för att få mer djupgående information.

Siffror om now

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om now.

  • Antal tecken: 3
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 1

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, at present är som ett exempel en synonym till now. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.