Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till northern pike

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen northern pike, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen northern pike i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till northern pike (substantiv)


Exempelmeningar för frasen northern pike

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen northern pike, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen northern pike i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för northern pike kommer från.

  1. Presque Isle Bay is the home of muskellunge, northern pike, crappie, smelt, as well as other fish that swim in from the lake.  
  2. Fish species include walleye, yellow perch, northern pike, mooneye, burbot, channel catfish brown bullhead, rock bass, white sucker, shorthead redhorse and common carp.  

Mer information om northern pike

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "northern pike" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av northern pike. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av northern pike för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till northern pike, för att få mer djupgående information.

Siffror om northern pike

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om northern pike.

  • Antal tecken: 13 (12 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, Esox lucius är som ett exempel en synonym till northern pike. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.