Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till mucous membrane

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen mucous membrane, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen mucous membrane i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till mucous membrane (substantiv)


Frasen mucous membrane på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av den engelska frasen mucous membrane på svenska.


Exempelmeningar för frasen mucous membrane

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen mucous membrane, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen mucous membrane i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för mucous membrane kommer från.

  1. The rhinarium, upper lip, and gums are tightly connected by a fold of mucous membrane called the philtrum, which runs from the tip of the nose to the mouth.  
  2. By October, Feller was fitted with a pacemaker and was diagnosed with pneumonia and thrush, an infection of the mucous membrane lining the mouth and throat.  
  3. Transmission occurs from the bite or scratch of an infected animal but can also occur from getting the infected animal's saliva in a mucous membrane or an open wound.  

Mer information om mucous membrane

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "mucous membrane" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av mucous membrane. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av mucous membrane för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till mucous membrane, för att få mer djupgående information.

Siffror om mucous membrane

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om mucous membrane.

  • Antal tecken: 15 (14 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, mucosa är som ett exempel en synonym till mucous membrane. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.