Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till mucosa

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet mucosa, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet mucosa i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till mucosa (substantiv)


Exempelmeningar för ordet mucosa

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet mucosa, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet mucosa i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för mucosa kommer från.

  1. Symptoms often include constipation, toxic and allergic reactions, irritation of the intestinal mucosa, and malnutrition.  
  2. Poliovirus enters the body through the mouth, infecting the first cells with which it comes in contact the pharynx and intestinal mucosa.  
  3. The only known effective treatment is a strict lifelong gluten-free diet, which leads to recovery of the intestinal mucosa, improves symptoms, and reduces the risk of developing complications in most people.  

Mer information om mucosa

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "mucosa" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av mucosa. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av mucosa för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till mucosa, för att få mer djupgående information.

Siffror om mucosa

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om mucosa.

  • Antal tecken: 6
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, mucous membrane är som ett exempel en synonym till mucosa. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.