Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till move on

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen move on, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen move on i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till move on (verb)


Exempelmeningar för frasen move on

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen move on, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen move on i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för move on kommer från.

  1. Serah and Noel move on, while Hope and Alyssa work on finding a way to prevent the pillar's collapse.  
  2. This then moved towards the English from the east, while Guesclin began to move on him from the north.  
  3. In his words, "trying to get a move on in the Civil Service was like trying to swim in a lake of glue".  
  4. Although the stages are rendered in three dimensions, players can only move on a two-dimensional plane.  
  5. The French also deprecated a decisive move on Vienna, wishing to see Austria reduced rather than destroyed.  

Mer information om move on

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "move on" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av move on. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av move on för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till move on, för att få mer djupgående information.

Siffror om move on

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om move on.

  • Antal tecken: 7 (6 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, advance är som ett exempel en synonym till move on. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.