Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till motive power

Nedan kan du hitta synonymer till den engelska frasen motive power, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för frasen motive power i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av frasen på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till motive power (substantiv)


Exempelmeningar för frasen motive power

Här nedanför finner du exempelmeningar för den engelska frasen motive power, vilket innebär meningar som visar hur man använder frasen motive power i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för motive power kommer från.

  1. Despite the high expectations attached to the Leader, it was not the motive power revolution that Bulleid intended it to be.  
  2. The Southern Railway's motive power re-organisation following the Grouping of 1923 expanded the class for operations over the Central section.  
  3. As passenger numbers continued to grow during the late 1960s it became clear that further motive power was needed, especially as the rebuilt No.  
  4. AD 38) was the first to apply the motive power of waterwheels to operate the bellows of a blast furnace to make pig iron, and the cupola furnace to make cast iron.  
  5. With a weir and goit providing motive power for a water wheel, the factory was built for throstle spinning and the weaving of cotton—a relatively new introduction to Britain.  

Mer information om motive power

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av den engelska frasen "motive power" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av motive power. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av motive power för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till motive power, för att få mer djupgående information.

Siffror om motive power

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om motive power.

  • Antal tecken: 12 (11 exkl. mellanslag)
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, locomotion är som ett exempel en synonym till motive power. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.