Engelska synonymer logotype.

Engelska synonymer till morning

Nedan kan du hitta synonymer till det engelska ordet morning, grupperade efter olika ordgrupper. Om det finns några antonymer för ordet morning i vår databas visas de också bredvid synonymerna. Innehåller vår databas dessutom en (eller flera) översättningar av ordet på svenska så finner du även dessa strax nedanför synonymerna och antonymerna.

Synonymer till morning (substantiv)

Synonymer till morning (substantiv)

Synonymer till morning (substantiv)

Synonymer till morning (substantiv)


Ordet morning på svenska

Här nedanför hittar du en (eller flera) översättningar eller betydelser av det engelska ordet morning på svenska.


Exempelmeningar för ordet morning

Här nedanför finner du exempelmeningar för det engelska ordet morning, vilket innebär meningar som visar hur man använder ordet morning i en mening. Exempelmeningarna samlas in från engelska Wikipedia och i slutet av varje mening hittar du en länk till den artikel som exempelmeningen för morning kommer från.

  1. Later that morning, Solange's husband Clésinger made Chopin's death mask and a cast of his left hand.  
  2. Egg laying begins about a week after nest completion, with one egg per day being laid in the morning.  
  3. In the early morning of 25 December 1977, Chaplin died at home after suffering a stroke in his sleep.  
  4. Later that morning, at around 07:00, the Nationalist vessels spotted the British steamer SS Knistley.  
  5. After its perihelion passage, it reappeared in the morning sky, and developed an extremely long tail.  

Mer information om morning

Andra sätt att lära sig mer om innebörden av det engelska ordet "morning" är att söka efter vissa nyckelord som är relaterade till ordet. En av dessa är till exempel att söka efter stavningen av morning. En annan sak att göra är att söka efter definitionen av morning för att lära sig mer om innebörden. Ett sista tips är att använda antonymer (motsatser) till morning, för att få mer djupgående information.

Siffror om morning

Här nedanför hittar du lite mer teknisk information om morning.

  • Antal tecken: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är enkelt och enkelt ett annat ord som kan användas för att ersätta det ursprungliga ordet, dawn är som ett exempel en synonym till morning. Tänk dock på att det kanske inte alltid är så enkelt att bara ersätta ett ord med dess synonym, man bör alltid tänka på textens nyans. Antonymer å andra sidan är motsatta ord, vilket betyder ord som är den totala motsatsen till det ursprungliga ordet.

Lämna feedback och datakällor

Vi som utvecklar Engelskasynonymer.se hoppas att du som besökare gillar sajten och tycker att den är användbar. Mycket arbete har lagts ner på sidan och vi hoppas att det visar sig! Om du vill lämna lite feedback till oss, oavsett om den är positiv eller negativ, vänligen gör det! Du hittar ett kontaktformulär på sidan "Om oss" som du hittar i sidfoten. Där kan du även läsa mer om vilka datakällor vi har använt för att sammanställa datan på denna webbplats.